EU:n pystyttävä parempaan.

Euroopan Unioni EU on laajentunut liian nopeasti. Samaan aikaan on ryhdytty yhä moninaisempiin asioihin. Arabikevät aloitettiin suurin toivein. Ukrainaa alettiin hoitaa. Mutta mitä onkaan jäänyt käteen?

Eurojärjestelmä laitettiin nopeasti liikkeelle. Samaan aikaan yritykset ja pankit ahneudessaan ylivelkaantuivat. Ne saivat huohoihinkin hankkeisiin valtiot takaajiksi eli veronmaksajat. Pankkikriisi on nyt taka-alalla,kunnes pulpahtaa taas kohta esiin entistä suurempana ongelmana. Maksajina ovat veronmaksajat.

Arabikevät sai kansat liikkeelle katastrofisella tavalla. Vapaa liikkuvuus näyttää olevan EU:lle liian raskas,koska taakka ei jakaudu tasaisesti kaikkien jäsenmaiden kesken. EU:n päätöksenteko on jälleen osoittautunut huonoksi.

EU- organisaation on ryhdistäydyttävä.Ongelmat eivät ole niin suuria, etteikö niitä voitettaisi yhteistyöllä. Nyt EU töihin.


Jaa

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>